Studierabat på øjenoperation

Går du med overvejelser om en SMILE Øjenoperation eller en anden øjenoperation, så er det værd at undersøge mulighederne inden, da der er masser af studie rabat at hente på øjenlaser.

En øjenoperation er en stor beslutning, og derfor er det vigtigt at man vælger den rette klinik og metode til sin øjenlaserbehandling, men som studerende kan prisen godt være med til at holde en tilbage for dette.

Den rette metode til øjenoperation, som studerende

Er man studerende og ønsker en øjenoperation, så er det vigtigt at man vælge den rette metode.

Det er de færreste studerende som har flere uger til at komme sig efter en øjenoperation, og i værste tilfælde tid til at få flere øjenoperationer fordi at den først ikke helt gik som den skulle.

Stå man som studerende og skal vælge metode til en øjenoperation, er det værd at kigge på LASIK, FS LASIK og SMILE Øjenoperation. Alle sammen metoder hvor man skær i øjet, men tilgengæld får man et klart syn på få timer og kan i de fleste tilfælde være tilbage på studiet dagen efter.

Test om du er egnet til en øjenoperation

Det første skridt når man overvejer en øjenlaser operation er at finde ud af om man er egnet. Det har vi gjort nemt for dig at finde ud af.

Udfyld blot testen herunder, så vil vi kontakte dig med resultatet. Du vil også efterfølgende modtage vores gode tilbud og råd vedrørende en øjenoperation.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Hvordan du får op til 10% i studierabat

Ønsker du som studerende at få rabat på din øjenoperation, så kan vi hjælpe dig godt på vej.

Når vi taler om op til 10% i rabat på en øjenoperation, så lyder det ikke af meget – men kigger vi på en øjenoperation til 25.000 dkr. – så er det altså stadig 2500 kr. i rabat, er det ikke værd at tage med?

Vores netværk rækker langt omkring, og derfor vil vi bede dig om at udfylde nedestående kontakt formular med så mange informationer som muligt, så vil vi hjælpe dig med at få rabat på din øjenoperation.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.