Fordele ved SMILE metoden

Der er mange fordele ved SMILE metoden, sammenholdt med andre øjenlasermetoder. Af de væsenligste kan nævnes:

+ Yderst skånsom for øjet og ingen ”flap”

+ Minimal risiko for komplikationer

+ Du kan mærke resultatet efter få timer

Derfor skal du vælge SMILE øjenlaseroperation

En SMILE øjenlaseroperation bygger på den nyeste teknik indenfor øjenlaserbehandling. Metoden er gennemtestet og er pt. den metode på markedet som opnår størst anerkendelse blandt øjenlæger – så stor at rigtig mange øjenlæger selv har gennemgået behandlingen for at få et bedre syn.

Når du vælger at få en SMILE øjenlaseroperation kan det være for at skåne øjet mest muligt, men ligeså meget fordi at du gerne vil opnå det bedst mulige resultat.

SMILE øjenlaseroperation – Den skånsomme

Uanset hvilken metode man vælger til sin øjenlaseroperation, så går en behandling kort fortalt ud på at øjenlægen fjerner det yderste cellelag af hornhinden, hvorefter selve behandlingen gennemføres. Ved den noget ældre metode LASEK fjernes dette cellelag med en mild alkoholopløsning. Dette cellelag skal gro ud igen før det er muligt at se klart, og metoden er derfor ikke så attraktiv i dag – da de færreste lige har lyst, og tid, til at tage et par uger ud af kalenderen.

Af samme årsag udviklede man (FS) LASIK metoden, som udmærker sig ved at man kan se allerede efter et par timer. Det skyldes at i stedet for at fjerne det yderste cellelag, så vælger man at skære en flap som løftes til side – og efterfølgende ligges tilbage. (FS) LASIK metoden er som sådan god nok, udfordringen opstår efterfølgende da denne flap kan springe op, og da der samtidig er skåret en flap er der risiko for infektion.

Med SMILE metoden undgår du dette, da det ikke er nødvendigt at skære en flap – og du vil stadig kunne se dagen efter.

SMILE øjenlaseroperation er smertefri

Modsat mange andre øjenlaser metoder, så vil du ved en SMILE øjenlaseroperation ikke mærke nogen smerte. Hver før, under eller efter behandlingen. Risikoen for komplikationer er ekstrem minimal, hvilket skyldes at der ikke er nogen flap.

Der er ingen kendte tilfælde, hvor en synskorrigerende operation har ført til blindhed. Ved en infektion, kan der naturligvis ske skade på øjnene, hvorfor at du ved gener som smerter, rødme og hævede øjne bør konsultere din øjenlæge. SMILE øjenlaseroperation er dog den metode hvor der er den laveste risiko for infektion.

Find ud af om du kan få en SMILE øjenoperation

Få svar på om du kan få en SMILE øjenoperation med vores gratis test.
r

Krav for en SMILE operation:

– Mindst 18 år gammel

– Stabilt syn i mindst 2 år

– At du ikke er gravid eller ammer

R

Sikkerhed ved SMILE metoden

En behandling med SMILE metoden er det sikreste på markedet for øjenlaser.

Faktisk har det offenlige sygehussystem valgt at behandle med denne metode, da den er så sikker.