Som tidligere nævnt er det svært at sige at en bestemt metode er perfekt, dette kræver en forundersøgelse. Ved forundersøgelse kan man også få afklaret om øjet er i stand til at få en øjenoperation.

NoCut metoden efterlader øjet 100% intakt, men med det imende at der er lave en operation direkte på øjet og det derfor er hårdt medtaget efter operationen.

SMILE Øjenoperation eller NoCut Øjenoperation

Når man står og skal vælge i mellem to metoder til en øjenoperation, er der mange ting som man skal have med i overvejelserne, ikke mindst selve øjenoperationen.

Vælger man at få en øjenoperation med NoCut metoden, så bliver man ganske rigtig ikke skåret i øjet da denne operation forgår direkte på øjet, men dette gør den ikke nødvendigvis til det bedste valg.

Ved en SMILE Øjenoperation bliver der lavet en meget lille snit i hornhinden, hvor igennem selve operationen forgår, hvilket er med til blandt andet at give en større præcision af resultatet.

 

Efter en SMILE eller NoCut Øjenoperation

Forløbet efter en NoCut eller SMILE Øjenoperation er væsenligt forskellige.

Har du valgt NoCut metoden skal du nu være hjemme fra arbejde i mindst en uge, ligesom at du vil opleve en smerte i dine øjne. Dette går dog væk efter cirka en uge, dog vil synet svinge i op til et år efter.

Har man valgt SMILE metoden vil man allerede kunne se normalt efter 24 timer, og man vil her ikke opleve nogen smerte men blot en grusfornemmelse i øjet som følge af dette lille indgreb der har været.

Her kan du se fordele og ulemper ved de forskellige metoder:

[ws_table id=”2″]