Pris for forundersøgelsen

Hvis du går med overvejelser om en SMILE Øjenoperation, så er det første skridt at få en forundersøgelse. Din forundersøgelse inden en synskorrigerende operation er oftest gratis og uforpligtende.

Ved forundersøgelsen vil du bliver undersøgt af en optiker med speciale i SMILE metoden. Du vil gennemgå en synstest som du kender fra øjenlægen eller optikeren og du vil få målt dine øjne meget præcist ud – optikeren eller øjenlægen vil undervejs forklare dig hvad der foregår og intet af det gør ondt.

Forundersøgelsen er også din mulighed for at stille spørgsmål til os om SMILE metoden. De fleste af os har selv været igennem en SMILE øjenoperation, så vi ved godt at der er mange usikkerheder og spørgsmål forbundet med det – det er her til forundersøgelse de skal stilles.

Pris for SMILE Øjenoperationen

En SMILE Øjenoperation er en stor investering, ikke kun økonomisk, men også i livskvalitet. SMILE metoden udføres fra 19.995,- og op efter. Behandlingen er noget dyrere end de andre typer synskorrigerende metoder på markedet, men dette bør sammenholdes med den ekstremt lave risiko for komplikationer i forbindelse med en SMILE øjenlaseroperation.

Find ud af om du kan få en SMILE øjenoperation

Få svar på om du kan få en SMILE øjenoperation med vores gratis test.