Når man skal ud og lave så stor en investering som investering som en øjenoperation er, så er det ofte værd at undersøge markedet for muligheder og ikke mindst priser, for der er meget at spare – tror man umildbart.

I Danmark er lovgivningen indrettet således at firmaer ikke må aftale priser indbyrdes, og en leverandør må ikke påtvinge en butik eller virksomhed at sælge til en bestemt pris og kun til denne pris.
Denne regle blev lavet for at sikre markedet og konkurrence blandt virksomheder. Derfor kan ofte undre sig når tingene koster præcis det samme og alle følge den vejl. udsalgspris, uden undtagelse.
Det er det samme når vi taler om pris og SMILE Øjenoperation. Uanset hvor du kigger hen, så ligger prisen anderledes.

Hvis man ønsker en billigere øjenoperation end SMILE, så skal man kigge på f.eks. en LASEK eller FS LASEIK øjenoperation som er metoder man har benyttet i mange år. Den bliver billig fordi at der er væsenlig større konkurrence på markedet og øjenlægerne ofte har væsenligt mere erfaring i at lave en LASEK Øjenoperation.

Prisen på en SMILE Øjenoperation

For at komme tilbage til det med pris og SMILE Øjenoperation, så er der flere grunde til at prisen ligger lidt højrere. Det har ikke noget at gøre med at man ved en SMILE Øjenoperation skal bruge mere udstyr end ved andre operationer, men det handler om flere faktore. På nuværende tidspunkt er der ikke så mange som kan lave en SMILE Øjenoperation, og det gør naturligvis at der er væsenligt mindre konkurrence på markedet end der er på andre metoder til øjenoprationer.

God pris for en SMILE Øjenoperation

Det er rigtigt svært at sige hvad den rigtige pris for en SMILE øjenoperation er, for kommer du hen et sted hvor du kan få en øjenoperation til 15.000 kroner men ikke følger dig tryg ved øjenlægen, så kan den SMILE øjenoperation hurtig blive en dyr fornøjelse. Ikke kun på det økonomiske plan, men din krop, hjerne osv. vil også reagere på at du ikke er tryg.

Du er velkommen til at kontakte os på Info@PROsyn.dk for at få hjælp til at finde den rette metode til dig – du kan og se mere om priserne på øjenoperation her.