Når man kigger over sundet til vores svenske naboer, så er øjenoperationer billigere og mere almindeligt end i Danmark, hvilket også betyder en bedre og mere erfaren behandling.

Metode til øjenoperation i Sverige

Det første man skal gøre sig overvejelser om når man vil have en øjenoperation i Sverige, er hvilken metode man ønsker – det gælder selvfølelig også i Danmark.

Det svenske land er noget større end Danmark, både på areal, antal indbyggere og ikke mindst på antal øjenoperationer. Dette betyder også man har de fleste metoder og til flere forskellige priser.

LASEK øjenoperation – Som er en af de ældre metoder hvor man bruger en mild alkohol opløsning på øjet er samtidig en af de mest almindelig metoder i Sverige.

LASIK øjenoperation – eller FS LASIK er metoden hvor man sker en flap i øjet. Med den almindelig LASIK metode sker dette med en kniv, hvor der med med FS LASIK sker med laseren. Metoden findes på flere af de store klinikker i Sverige.

SMILE øjenoperation i Sverige er ikke ligeså almindeligt som ovenstående. Der findes et par få klinikker som laver denne metode, men da erfaringerne ikke er gode nok omkring SMILE Øjenoperation i Sverige, er det ikke noget man gør så meget ud af at reklamere med.

PROsyn tilbyder øjenoperationer i Sverige

Tilskud til en SMILE Øjenopration i Sverige

Vælger man at tage til Sverige for at få sin øjenoperation, skal man være opmærksom på at alt mulighed for at få tilskud fra det offenligt forsvinder. Dette skyldes at den danske stat naturligvis ikke ønsker at pengene forsvinder ud af landet.

Er man medlem af Sygeforsikring Danmark er der dog stadig en stor mulighed for at man kan tage tilskuddet her med til Sverige for at få sin øjenoperation.

Ønsker man at få en SMILE Øjenoperation i Sverige skal man ikke regne med at kunne få tilskud, da der ikke findes nogen begrundelse som retfærdiggør at man tager udlands for at få lavet en SMILE Øjenoperation.

Fordele ved at få en øjenoperation i Sverige

– Mere erfarne læger

– Nyere udstyr

– Billigere priser

– Bedre service

– Større sikkerhed

Få gratis, nemt og enkelt hjælp

Hvis du går med overvejelerser om en øjenoperation i Sverige, sidder du sikkert tilbage med nogen spørgsmål. Det kan være om hvordan det fungere, hvor i Sverige du får den bedste operation eller noget helt andet.

Vil du gerne vide mere om det at få en øjenoperation I Sverige, så kig forbi ProSyn.dk, som har masser erfaring med at sende danskere til Sverige og få lavet øjenoperationer.