Forundersøgelsen

[vc_row][vc_column width=”3/4″ css=”.vc_custom_1437037905519{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1439361196073{background-image: url(https://smile-oejenoperation.dk/wp-content/uploads/2013/05/FUS-SMILE.jpg?id=191) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”top-banner”]
[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text css=”.vc_custom_1438607134806{padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”]

Forundersøgelsen til en SMILE Øjenoperation

En SMILE Øjenoperation er på vej til at blive den mest udførte øjenoperations metode i Danmark, på rekord tid. Det skyldes blandt andet, at metoden er uden nævneværdig smerte, det er muligt at se normalt efter få timer og metoden er yderst skånsom mod øjet.

Hvis du går med overvejelser om en SMILE øjenoperation, så er første skridt at komme til en konsultation, også kaldet forundersøgelse.

Til en forundersøgelse vil dine øjne blive målt på alle leder og kanter, og du vil få mulighed for at stille alle de spørgsmål som du måtte have. Er du ikke egnet til SMILE metoden, hvilket de fleste heldigvis er, så vil optikeren ofte fortælle dig om alternativerne.

Gratis forundersøgelse

Det er nemt at finde et sted hvor en forundersøgelsen til en øjenoperation, eller konsultationen er gratis. Denne metode benytter mange privat klinikker, da man dermed kan “lokke” kunderne til, og så sælge dem løsninger når de første er kommet indenfor.

Derfor skal du også overveje om du vil give penge for en forundersøgelse, da du kan få denne gratis mange steder.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_wp_text]


[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]