LASEK (var) den eneste godkendte metode til Politiet

Den lidt ældre metode til øjenlaser behandling som hedder LASEK, har tidligere været kendt for at være den eneste metode som Politiet godkendte – sådan er det heldigvis ikke længere.

Metoden fungere på den måde at øjenlægen fjerner det yderste cellelag på hornhinden, med en mild alkoholdopløsning. Dette cellelag skal gro ud igen, hvorfor du vil opleve en del smerte i dagene efter – og synet vil være ustabilt i månederne efter.
Da metoden er “hård” ved øjet benyttes den ikke så ofte længere. Dog bruges den stadig til folk med tynde hornhinder, hvor det er den perfekte metode.

Derfor kan du ikke få en (FS) LASIK øjenoperation, og komme i Politiet

Med en LASIK eller FS LASIK øjenoperation fjernes cellelaget ikke med en alkoholdopløsning, men derimod skæres der en flap som løftes tilside, hvorefter operationen udføres. Dette giver den fordel at cellelaget ikke skal gro ud igen – dermed oplever du ingen smerte og kan se klart efter et par timer.

Man kan aldrig sikres sig 100% mod at denne flap ryger op igen, som f.eks. følge af en airbag udløses i en bil eller man dyrker kampsport.

Derfor har Politiet aldrig været specielt glade for denne metode.

SMILE Øjenoperation er den perfekte metode til dig som gerne vil være Politibetjent

Når du får en SMILE Øjenoperation skæres der ikke en flap, der laves derimod et ekstremt lille hul som operationen laves igennem.

Du oplever ingen smerte, og kan se klart et par timer senere.

Vores samarbejdspartnere udføre den godkendte SMILE øjenoperation, som også Politiet godkender.