Billige kontaktlinser – Sådan får du de billigste linser!

Acuvue Moist billigst

Billige kontaktlinser – Sådan får du de billigste linser!

Hvis du til dagligt bruger briller eller kontaktlinser, så er der rigtig mange penge at spare ved at købe dem på nettet. Du får fuldstændig samme kvalitet, og kan forsat gå til kontrol hos din faste optiker – vi guider dig herunder igennem hvordan.

Hvis du tvivler på os, så kan du allerede nu selv se udvalgte af linser, og sammenligne priserne med dem du har i dag.

Synstest hos en optiker

En af de ting som vi ikke slipper for, er besøget hos en optiker. Årsagen til at det, er at du stadig skal passe på dine øjne. Du har måske for nyligt været til kontrol hos din optiker, eller har dine nuværende linser liggende. Så kan du roligt klikke ind og bestille de samme linser lige her.

Har du aldrig benyttet linser, eller er det mere end 3 år siden du sidst har været til kontrol, så skal du forbi en optiker til en synstest. Denne test er for at sikre sig at dine øjne forsat har det godt, og at du benytter den korrekt styrke.
Rigtig mange optikere tilbyder at lave en synstest gratis, da de håber at få dig som kunde. De er en smagssag om man har lyst til at “udnytte” denne mulighed, alternativt kan man være ærlig fra starten og sige at man skal hjem og bestille linserne på nettet. Optikeren vil herefter opkræve dig omkring 299 kroner, men han/hun har pligt til at fortage en synsprøve på dig, og udlevere dine data.

Danmarks billigste kontaktlinser

Når du har været hos din optiker, og er klar til at bestille dine linser, så kig lige forbi den her side – der er penge at spare – rigtig mange penge!

Solbriller med styrke

Er du en af dem som til dagligt bruger solbriller med styrke, så kan du heldigvis blive fri for det når du skifter til kontaktlinser. Solbriller med styrke er praktisk, men også en dyr løsning – specielt efterhånden som din styrke skifter, og du måske skal have nye solbriller med styrke.

Kontaktlinser med farve

Uanset som du bruger styrke til dagligt, så kan det være et festligt indslag at skifte øjenfarve for en aften. Den billigste og bedste måde at gøre dette på, er med nogle endags kontaktlinser med farve – som f.eks. dem her. Bruger du ikke til dagligt kontaktlinser, så er det måske en god ide at sætte en alarm eller lign., så du husker at tag linserne ud.