Acuvue Moist billigst

Acuvue Moist endagslinser

De fleste mennesker som benytter kontaktlinser har været omkring Moist linsen, og de som ikke har skylder sig selv at prøve denne. Linsen er en af verdens mest solgte kontakt linser, og dette skyldes den ekstra fugtighed som den tilføjer øjet.
Linsen er en kulmination af mange års undersøgelser, tests og erfaringer som er blevet til denne kontakt linse.

Det er med Acuvue Moist kontaktlinser som med alle andre linser, nemlig at det er forskelligt om denne passer til netop dit øje og du har det godt med den. Moist linsen er dog en af de tyndeste på markedet og den som tilføjer øjet mest fugt, hvorfor du med stor sandsynlighed kan lide den.

Acuvue Moist billigst

Det som afholder rigtigt mange fra at benytte Acuvue Moist er prisen. Mange optikere tager over 400 kroner pr. måned for et abonnement på Acuvue Moist, hvilket godt kan blive dyrt hvis du bruger kontaktlinser hver eneste dag.

Herunder finder du derfor en guide til hvordan du får fat i Acuvue moist billigst

1. Find din pakke med de linser som du bruger i dag. Herfra skal vi bruge styrkerne, omkreds og krumning. De sidste to tal hedder i de fleste tilfælde 9,0 og 14,2 – men kig lige for at være sikker.

2. Herefter går du herind og bestiller dine linser. (Husk du får 10% i rabat første gang (Så er du faktisk under 250 kr. pr. mdr.)

3. Husk en gang om året at få tjekket dine øjne hos din optiker. Det koster typisk 150 kr., og er gået godt ud samtidig med at det rent juridisk er et krav for at du køber dine linser på nettet.

Linserne som du køber på nettet er fuldstædig de samme som du vil få udleveret i en butik – forskellen er blot prisen.

Acuvue-Moist

Køb Acuvue Moist linser til 250 kr. pr. mdr. her

Solcreme for øjnene

Acuvue Moist kontaktlinsen er som nævnt kendt for fugtigheden, men samtidig indeholder den UV beskyttelse. Det betyder ikke at du kan sætte dig ud i solen uden solbriller, men det betyder at de UV stråler som man normalt ikke vil registere (mørk vintermorgen) vil blive tager af kontaktlinsen.
Når du beskytter sine øjne mod UV stråler, både med linser og briller, så minimere man chanchen for grå stær væsenligt.